Ervaringen

Vorig jaar heb ik een uitslag van een onderzoek gehad die totaal het vertrouwen in mijn lijf wegblies. De arts gaf aan dat roken mij niet zou meehelpen om te genezen en raadde me aan om te stoppen met roken. Ik wist dat hij gelijk had, en ben door hem doorverwezen naar Yvonne. Ik kwam terecht bij een lieve, oprecht geïnteresseerde, begrip- en respectvolle, vasthoudende vrouw, die mij erdoorheen hielp als ik het moeilijk had. Zonder haar motivatie had ik waarschijnlijk mijn pogingen opgegeven, maar mede door haar hulp kan ik zeggen dat ik inmiddels 9 maanden rookvrij ben. Ik heb de voordelen van niet roken echt onderschat en ben enorm blij dat het me is gelukt.
– Ex-client Veronique

Mede dankzij de inbreng van Yvonne Loosbroek als mijn stop met roken coach, kon ik (uit)eindelijk na 61 jaren stevig roken inhoud geven aan stoppen met deze verslaving.
Respect voor het nog te leven leven tezamen met het respect voor alles en iedereen die je dierbaar zijn en om jou geven.
Maar ook het respect voor al die mensen die zich bezig houden en/of bezorgt zijn met jouw gezondheid en kwaliteit van leven,
GEVEN JE VOLDOENDE WILSKRACHT OM TE STOPPEN MET ROKEN!
– Ex-cliënt Willem Schrama

Yvonne is persoonlijk en toch professioneel. Een echte steun bij de moeilijke momenten. Ze coacht je door de ups-en downs, en voor je het weet ben je alweer een jaar gestopt! Ik heb het als zeer fijn en prettig ervaren dat ik iemand had waar ik op kon terug vallen, en dat ze er specifiek voor het stoppen met roken was om mij te ondersteunen. Yvonne is een echte aanrader voor iedereen die droomt van een rookvrij leven!
– Ex-cliënt Angelique Wilkins

Net nog je naam en site aan een verstokte roker doorgegeven.
Ik ben er nu aan jaar vanaf. Met jouw hulp, na vele mislukte pogingen.
Jouw enthousiasme, positieve benadering, kennis en persoonlijke begeleiding hebben daar vooral in het begin een grote rol in gespeeld. Veel dank daarvoor. Ik begin er niet meer aan.
Hartelijke groet!
– Anoniem

Als cliënt heb ik Yvonne ervaren als een zeer gedreven en professionele coach. Een coach die je blijft motiveren en focussen, juist op moeilijke momenten. Yvonne levert maatwerk en streeft naar een persoonsgerichte aanpak met als doel te stoppen met roken. Het geeft een fantastisch gevoel niet meer te roken!
– Ex-cliënt Germaine Akkers

Yvonne, je bent echt een super coach! Zelfs bij mijn terugval geen verwijtende blik of woord en wist je me te motiveren om door te gaan.  Je luisterend oor, positieve instelling en het vertrouwen dat het lukt is dan ook grenzeloos. Na eerdere pogingen met acupunctuur en lasertherapie ben ik zo blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Je motivatie en onze gesprekken zijn van onschatbare waarde en ik zeg dan ook, dank, dank en nogmaals dank voor je onvoorwaardelijk vertrouwen.
– Ex-cliënt Paula Ringma

Ik vond het heel leuk en het heeft goed gewerkt voor mij. Ik ben nu al 2 jaar gestopt!
– Ex-cliënt Rik Groot

De methodiek en deskundige aanpak van Yvonne Rokenstopt) werkt echt!  ***** 5 STERREN *****
Ole Chavannes