Nominatie Rookvrije Generatie Awards

Yvonne van Loosbroek is een van de genomineerden voor de Rookvrije Generatie Awards. Vanaf vandaag kan er gestemd worden op inspirerende initiatieven. Het afgelopen jaar hebben steeds meer mensen en organisaties zich aangesloten bij de Rookvrije Generatie en zijn er meer genomineerden dan ooit. 

De winnaars uit de categorieën sportverenigingen, personen, recreatie, scholen, zorg en gemeenten krijgen op 19 maart de Rookvrije Generatie Awards uitgereikt in het Nijntje Museum in Utrecht. De presentatie ligt in handen van Tanja Jess. De Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds organiseren samen de Rookvrije Generatie Awards om initiatieven voor een rookvrije generatie te belonen en te stimuleren. 

GROTE STAPPEN

Het afgelopen jaar zijn er grote stappen gezet op het gebied van de bescherming van kinderen tegen tabaksrook. Honderden schoolpleinen, speeltuinen en sportverenigingen zijn nu rookvrij. Pretparken en zwembaden zijn in actie gekomen. NOC*NSF heeft zich als 100ste partner aangesloten én ook is de Rookvrije Generatie opgenomen in het nieuwe regeerakkoord. Reden genoeg om ook dit jaar de meest bijzondere projecten te belonen. Floris Italianer, directeur van de Hartstichting en juryvoorzitter van de Rookvrije Generatie Awards: “Het is echt fantastisch om te zien dat er nu zoveel nominaties zijn binnengekomen en wij roepen iedereen op om te stemmen op de mooie initiatieven. We zijn benieuwd welke invloedrijke acties er dit jaar uitspringen en de winnaars van 2017 opvolgen.”

PUBLIEKS- EN JURYSTEMMEN rookvrij generatie

Vanaf vandaag tot en met 28 februari kan iedereen stemmen op de genomineerden in de categorieën: gemeenten, personen, recreatie, scholen, sportverenigingen en zorg via: www.rookvrijegeneratie.nl/awards. Per categorie worden drie finalisten gekozen op basis van de meeste stemmen (50% publieksstemmen, 50% jurystemmen).

Zie ook de informatie over de schadelijke effecten.

giftige stoffen in sigaretten - rookvrij

Eén antwoord op “Nominatie Rookvrije Generatie Awards”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *